Croque madame med røget torskerogn og grøn salat
En fransk klassiker i nordisk version. Perfekt som hurtig frokost.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 600 g røget torskerogn fra fiskemanden
- 2 spsk sennep
- 4 spsk mayonnaise
- 8 skiver godt, groft brød
- 8 skiver mild ost
- 4 æg
- grønne salatblade samt olie og eddike til servering
Sådan laver du croque madame:
- Fjern hinderne fra torskerognen, og rør den sammen med sennep og mayonnaise. Fordel blandingen på 4 skiver brød, og læg dem sammen med ost og de sidste 4 skiver brød.
- Kom sandwichene på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter.
- Spejl æggene i 5 minutter, det gøres bedst på en slip-let pande.
- Kom spejlæggene på toppen af de færdige sandwichs, og server dem varme sammen med en salat af grønne blade, vendt med olie og eddike.