Crostini med tomatsalsa eller blomkål

Crostini med tomatsalsa eller blomkål

Crostine er små skriver ristet brød. De kan laveshelt enkelt med lidthvidløg og en god olie,men kan også serveresmed fyld. Crostini ervelegnet som en hurtigog velsmagende forret.

(4 stk.)

Ingredienser

  • 4 skiver ristet brød (f.eks. flutes)
  • 3 mellemstore, modne tomater (grofthakkede)
  • 2 hvidløgsfed (finthakkede)
  • 2 spsk basilikum (fintpillet)
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • Til blomkålsvarianten:
  • 250 g blomkålsbuketter (små)
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1-2 spsk olivenolie

  1. Bland de hakkede tomatermed hvidløg, basilikumog olie. Smag tilmed salt og peber. Komdet først på brødenelige før servering.
  2. Blomkålsversionen:
  3. Kog blomkålsbuketternemøre i letsaltetvand, men så de stadighar sprødhed (ca. 2min.) Hak dem fint medrosiner og pinjekerner.Bland olien i og fordélblandingen på ristedesmåbrød.