Cupcakes med cremet fyld

Cupcakes med cremet fyld

Chokolade-cupcakes med overraskelse indeni: Der gemmer sig en dejligappelsincreme i midten afde fine chokolade-cupcakes

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 25 min.
  • Fryse-egnet
  • 2 æg str. L
  • 200 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
  • 200 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal (kan udelades)
  • 100 g smør
  • 50 g mørk chokolade (hakket)
  • 1 dl kakao
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 1¼ dl mælk
  • evt. 50 g mørk chokolade (hakket)

  1. Tænd ovnen på 180grader. Pisk æggenesammen i en skål. Rørflødeosten blød og rør50 g sukker, vaniljesukkeretog evt. appelsinskalleni. Tilsæt 2½spsk sammenpisket æg.Gem denne creme.
  2. Smelt smør, chokoladeog kakao sammen i enskål over vandbad elleri mikroovnen.
  3. Pisk resten af de sammenpiskedeæg sammenmed resten afsukkeret og tilsæt chokolademassen.Sigt de tørre ingrediensersammen og rør demi chokoladedejen skiftevismed mælk.
  4. Tag 12 muffinforme, oglæg en skefuld chokoladedeji hver. Læg enskefuld flødeostecremeovenpå og fordel derefterchokoladedejen iformene, så flødeostecremenbliver dækket.
  5. Drys evt. med hakketchokolade og bag kagerneca. 25 min.Tjek med en tandstikker,om de er gennembagte,og stil dem tilafkøling på en rist.