Cupcakes med cremet fyld
Chokolade-cupcakes med overraskelse indeni: Der gemmer sig en dejligappelsincreme i midten afde fine chokolade-cupcakes
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 25 min.
- Fryse-egnet
- 2 æg str. L
- 200 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
- 200 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk fintrevet appelsinskal (kan udelades)
- 100 g smør
- 50 g mørk chokolade (hakket)
- 1 dl kakao
- 125 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 1¼ dl mælk
- evt. 50 g mørk chokolade (hakket)
- Tænd ovnen på 180grader. Pisk æggenesammen i en skål. Rørflødeosten blød og rør50 g sukker, vaniljesukkeretog evt. appelsinskalleni. Tilsæt 2½spsk sammenpisket æg.Gem denne creme.
- Smelt smør, chokoladeog kakao sammen i enskål over vandbad elleri mikroovnen.
- Pisk resten af de sammenpiskedeæg sammenmed resten afsukkeret og tilsæt chokolademassen.Sigt de tørre ingrediensersammen og rør demi chokoladedejen skiftevismed mælk.
- Tag 12 muffinforme, oglæg en skefuld chokoladedeji hver. Læg enskefuld flødeostecremeovenpå og fordel derefterchokoladedejen iformene, så flødeostecremenbliver dækket.
- Drys evt. med hakketchokolade og bag kagerneca. 25 min.Tjek med en tandstikker,om de er gennembagte,og stil dem tilafkøling på en rist.