De lækreste dadelbrud

Saftige dadler, peanutbutter, mørk chokolade og saltede peanuts er den perfekte kombination og minder på mange måder om en Snickers. Opbevar den på køl eller i fryseren, så den er nemt tilgængelig, når lækkersulten melder sig.

6-8

Total:45 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 25 stk dadler, udstenede
  • 4 spsk peanutbutter
  • 150 g mørk chokolade, smeltet
  • 2 spsk kokosmel
  • 2 spsk saltede peanuts

Sådan gør du

  1. Placer de udstenede dadler tæt sammen på et stykke bagepapir.
  2. Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul dadlerne flade med en kagerulle.
  3. Fjern det øverste bagepapir.
  4. Smør peanutbutter ud på dadlerne, og fordel den smeltede chokolade herover.
  5. Drys med kokosmel og peanuts.
  6. Stil dadelbruddet i fryseren i ca. 30 minutter.
  7. Herefter kan det brydes eller skæres ud i stykker.
  8. Opbevar dadlebrud i en bøtte i fryseren eller på køl.
  9. Tip: I stedet for dadler kan man bruge bananer skåret i skiver (de skal ikke rulles med kagerullen).

Frederikke Wærens

Influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler.

Følg hende på Instagram @frederikkewaerens