Peking kylling i rispandekager med agurk-myntesalat
Hvem elsker ikke kyllingelår - især når de har marineret natten over.
4
Ingredienser
- Marinering af lår:
- 2 store kyllingelår (over- og underlår)
- 1 dl hoisinsauce (fås i de fleste supermarkeder)
- 16 rispandekager (fås i velassorterede supermarkeder og kinesiske/thailandske specialbutikker – alternativt kan du bruge rå hvidkålsblade)
- 1/2 glas hoisinsauce
- Salat:
- 100 g sprød grøn salat
- 2 agurker
- 1 lille bundt mynte
- 2 forårsløg i tynde ringe
- 100 g rosiner
- 3 spsk olivenolie
Sådan laver du kyllingebryst
- Marinering af kylling:
- Smør kyllingelårene ind i hoisinsauce og kom dem i en plasticpose. Læg plasticposen i køleskabet til næste dag.
- Kom de marinerede lår i en lille bradepande og steg dem i ovnen i 45 min ved 225 grader.
- Snit salat, agurker og mynte groft. Bland sammen med rosiner og forårsløg og vend med olivenolie.
- Opblød rispandekagerne i koldt vand nogle minutter. Smør pandekagerne med hoisonsauce og top dem med kyllingekød plukket fra benene. Rul sammen og spis sammen med salaten.
- Se også opskrift på Kyllingebryst med kål og karryolie.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter.
- Nøgleord til denne opskrift: kylling, pekingkylling, rispandekager, salat, mynte, opskrift.