Dejlige julesild fra danske kroer
En skøn kogebog med variationer til julens silderetter.
Ingen julefrokost uden sild – og mange har som tradition at spise mange forskellige silderetter. Denne kogebog giver gode opskrifter fra 10 kroer og spisesteder rundt om i landet.
Her byder vi på:♥
- Krosild med med kartoffelkompot
- Æblesild fra Hotel Saxkjøbing
- Sild i lage med skrædderduelse
- Christiansø-sild med æggesalat
- Karrysild fra Nyhavn
- Mangosild
- Tomatsild med kaperscreme og peberrod
- Lune stegte sild i æble-honningeddike
- Kryddersild med paprikadressing
- Peberrodssild med æble
- Skipperkroens julesild
- Julekrydrede sild
- Sildesalat med bladselleri
- Sennepsgravade sild
- Gin- og enebærmarinerede sild
Få dejlig inspiration til fornyelse på sildebordet her:
Dejlige julesild fra danske kroer
-
Krosild med kartoffelkompot
-
Æblesild fra Hotel Saxkjøbing
-
Sild i lage med skrædderduelse
-
Christiansø-sild med æggesalat
-
Karrysild fra Nyhavn
-
Mangosild
-
Tomatsild med kaperscreme og peberrod
-
Lune stegte sild i æble-honningeddike
-
Kryddersild med paprikadressing
-
Peberrodssild med æble
-
Skipperkroens julesild
-
Julekrydrede sild
-
Sildesalat med bladselleri
-
Gin- og enebærmarinerede sild
-
Sennepsgravade sild