Den middelsvære: Kransekagestykker med blød nougat og chokolade

Den middelsvære: Kransekagestykker med blød nougat og chokolade

Lækker kransekage med nougat til nytårsaften. Se her, hvordan du selv bager kransekagen til nytår.

Ca. 10 stk.

Ingredienser

Sådan laver du kransekagestykker

  1. Rul dejen ud i pølser af 4 cm’s tykkelse. Rul eller tryk dem flade. Skær i 8 cm lange stykker.
  2. Fordel stykker af nougat på midten. Saml dejen omkring nougaten.
  3. Tryk stykkerne, så de får form som tagrygge. Pensl med sammenpiskede æggeblommer og vand.
  4. Bag kransekagestykkerne ved 200 gr. i ca. 15 min. Stil dem i køleskab tildækket en times tid.
  5. Smelt chokoladen. Pensl kagebundene med chokolade.
  6. Stil dem med chokoladesiden nedad på husholdningsfilm.
  7. Kom resten af chokoladen i en sprøjtepose med lille tylle. Fordel det over kagerne i zigzagmønster. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.