Penne med chorizo, courgette & mozzarella

Penne med chorizo, courgette & mozzarella

Den nemme slags.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    670 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    52 %

4

Ingredienser

  • 300 g penne
  • ca. ¾-1 dl kogevand fra pastaen 2 spsk olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • 100-125 g chorizo i tynde skiver
  • 1 høvlet courgette
  • 1 afdryppet bøelmælksmozzarella
  • salt, groftkværnet peber
  • karse
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet.
  2. Varm olien i en pande, som er stor nok til også at kunne rumme pastaen. Sauter hvidløgene heri et par minutter.
  3. Vend pastaen i panden, og tilsæt kogevandet lidt efter lidt, mens du rører.
  4. Fordel den varme pasta på tallerkener, top med chorizo, courgette samt den groftrevne mozzarella.
  5. Krydr med salt og peber, og drys med karse.