Penne med chorizo, courgette & mozzarella
Den nemme slags.
Næringsindhold
- Energi pr. person:670 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:52 %
4
Ingredienser
- 300 g penne
- ca. ¾-1 dl kogevand fra pastaen 2 spsk olivenolie
- 2-3 fed hvidløg
- 100-125 g chorizo i tynde skiver
- 1 høvlet courgette
- 1 afdryppet bøelmælksmozzarella
- salt, groftkværnet peber
- karse
- 300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet.
- Varm olien i en pande, som er stor nok til også at kunne rumme pastaen. Sauter hvidløgene heri et par minutter.
- Vend pastaen i panden, og tilsæt kogevandet lidt efter lidt, mens du rører.
- Fordel den varme pasta på tallerkener, top med chorizo, courgette samt den groftrevne mozzarella.
- Krydr med salt og peber, og drys med karse.