Dessertomelet med hindbær

Dessertomelet med hindbær

Omeletten skal kun steges på den ene side, så den bliver let og luftig.

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 2 æg
  • åblomst Multisød (med Stevia)
  • 1 tsk DDV plante 70 (til stegning)
  • 100 g hindbær (friske eller frosne)

  1. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne med lidt sødemiddel i et par min., til de er lyse og luftige.
  2. Pisk æggehviderne stive og vend dem sammen med de piskede æggeblommer.
  3. Varm en pande op med fedtstoffet og hæld æggemassen på. Steg ved svag varme, til den har sat sig. Den skal ikke vendes.
  4. Varm hindbærrene forsigtigt op, til de safter. Smag til med sødemiddel.
  5. Glid omeletten over på en tallerken og læg hindbær på halvdelen. Fold resten af omeletten indover. Servér straks.
  6. Kalorier 243 kcal
  7. Protein 15 g 26%
  8. Kulhydrat 8 g 16%
  9. Fedt 16 g 58%
  10. Kostfibre 4 g