Dessertomelet med hindbær
Omeletten skal kun steges på den ene side, så den bliver let og luftig.
Ingredienser
- Ingredienser:
- 2 æg
- åblomst Multisød (med Stevia)
- 1 tsk DDV plante 70 (til stegning)
- 100 g hindbær (friske eller frosne)
- Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne med lidt sødemiddel i et par min., til de er lyse og luftige.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem sammen med de piskede æggeblommer.
- Varm en pande op med fedtstoffet og hæld æggemassen på. Steg ved svag varme, til den har sat sig. Den skal ikke vendes.
- Varm hindbærrene forsigtigt op, til de safter. Smag til med sødemiddel.
- Glid omeletten over på en tallerken og læg hindbær på halvdelen. Fold resten af omeletten indover. Servér straks.
- Kalorier 243 kcal
- Protein 15 g 26%
- Kulhydrat 8 g 16%
- Fedt 16 g 58%
- Kostfibre 4 g