Drømmekage
Den klassiske drømmekage fra Brovst...
(1 styk)
Ingredienser
- 4 æg
- 350 g sukker
- 65 g smør
- 2 1/2 dl mælk
- 325 g mel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 1/2 tsk. vaniljesukker
- smør til formen
- Glasur:
- 150 g smør
- 100 g kokosmel
- 250 g farin
- 3 spsk. mælk
- Pisk æg og sukker meget skummende. Smelt imens smørret, hæld mælken i kasserollen, og træk den fra varmen.
- Bland mel, bagepulver og vanilje, og rør blandingen i æggemassen på skift med den lune mælk.
- Hæld dejen i en velsmurt bradepande (ca. 23 x 33 cm), og bag kagen ved 190 gr. i 20 min.
- Smelt smørret til glasuren, og tilsæt kokos, farin og mælk. Rør glasuren jævn og blød. Efter 20 minutters bagning fordeles den over kagen, der bager videre i ca. 10 min.