Se her: Sådan skærer du en avocado rigtigt ud
Vi ELSKER avocado. I sandwiches, salater, smoothies, eller bare au naturel med lidt citronsaft på toppen, men er der noget, vi IKKE elsker, så er det at skære de små genstridige bæster over. Og det med rette – for nu viser det sig, at vi højst sandsynligt har gjort det forkert hele vores liv.
Og det giver jo egentlig virkelig god mening: For hvis du har noget, der er besværligt at skære over (og i det hele taget at skære i), hvorfor så skære det over på det sted, hvor omkredsen er absolut størst?
Ifølge hjemmesiden The Healthy Maven er den absolut bedste måde at skære en avocado på nemlig at skære den over på midten, når avocadoen står lodret. På den måde får du et mindre langt snit – og er avocadoen moden nok, kan du nemt trykke på bunden af avocadoen og på den måde få stenen ud.
Når stenen er ude, kan du bagefter skære din avocado i fine tynde skiver, og først til sidst forsigtigt pille skrællen af.
Så altså – i stedet for at have en avocado trillende rundt på skærebrættet, mens du febrilsk prøver at skære den over på den lange led, gør du følgende:
- Læg avocadoen ned på et skærebræt og skær den over midt på
- Hiv forsigtigt delene fra hinanden
- Pres på den nederste del af avocadoen for at få stenen ud
- Skær avocadoen i skiver
- Tag skrællen af skiverne – og voila så har du de fineste avocadoringe.
Smart, ikk'?
Kilde: Cosmopolitan UK - Fotocredits: Paleo Thug Life