Egg Muffin a la Granola
4
Ingredienser
- 25 gram kogt skinke i tern
- 1/4 rødløg, i tern
- 2 forårsløg, hakkede
- 1 lille kartoffel, kogt og skåret i tern
- 3 æg
- 1 dl fløde
- salt og peber
- 1 spsk gouda-ost, revet
- 4 egg muffin-boller (kan købes i Irma)
Sådan laver du morgenmaden
- Du skal bruge runde silikoneforme til at bage i – muffinsforme kan også bruges.
- Fordel skinke, løg og kartoffel i formene. Pisk herefter æg og fløde grundigt. Smag til med salt og peber, og hæld massen i formene, så den dækker fyldet. Drys den revne ost ud over, og bag dine eggmuffins i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.
- Læg de færdigbagte muffins i bollerne med en skive tomat og drys evt. med lidt forårsløg og rødløg.
- Husk at nyde dem, mens de stadig er lune. Fyldet kan varieres efter smag. Skift f.eks. skinken ud med lidt broccoli for at lave en vegetarisk version af retten.