Eggnog

Julens bedste eggnog

Ingen jul uden eggnog. Det er tungt og lidt for meget, men virkelig luksus.

Drinks til 4

Ingredienser

  • 2 hele æg
  • ½ dl sukker
  • ½ vaniljestang, korn heraf
  • ½ dl cognac
  • ½ dl mørk rom
  • 1 dl sødmælk
  • muskatnød, revet

Sådan gør du

  1. Pisk æggene. Bland sukker og vaniljekorn, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til æggene er skummende.
  2. Kom cognac, rom og mælk i, og smag til med lidt revet muskatnød.
  3. Sæt drinken på køl i 1 time. Sørg for, at den er dækket til, så alkoholen ikke fordamper.
  4. Rør rundt, og servér drinken i 4 glas.
  5. Afslut evt. med lidt revet muskatnød på toppen.