Energibarer med mørk chokolade
Har du lyst til et lækkert og sødt mellemmåltid, så får du her opskriften på en super luksus snackbar. Uhm ...
16 stk.
Ingredienser
- 100 g grovvalsede havregryn
- 50 g mørk chokolade
- 50 g rosiner
- 50 g dadler uden sten (eller svesker)
- 25 g mandler
- 100 g honning
- 30 g cane sirup
Sådan gør du:
- Bland havregryn sammen med hakket chokolade, rosiner, finthakkede dadler og hakkede mandler. Smelt honning og sirup på en tør pande og rist havregrynsblandingen heri, indtil det er gyldent. Vend godt rundt undervejs. Tag panden af varmen og vælt blandingen ude på et stykke bagepapir. Form til små aflange stykker på ca. 5 x 2 cm. Massen er lidt klistret. Læg myslibarerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i 10 min. Lad dem afkøle på bagepladen.
- Energi pr. bar: 100 kcal., protein 7%, kulhydrat 75%, fedt 18%