Engelsk bøf med bløde løg

Engelsk bøf med bløde løg



Kalorier 500 kcal
Protein 45 g (35 %)
Kulhydrat 27 g (21 %)
Fedt 25 g (44 %)
Kostfibre 10 g

(1 person)

Ingredienser

  • Grønsagsbearnaise:
  • 50 g løg eller porrer (tern)
  • 50 g gulerødder (tern)
  • 50 g knoldselleri (tern)
  • ca. 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
  • 15 g mayonnaise
  • 1 spsk bearnaiseessens
  • 1 tsk estragon (frisk eller tørret)
  • salt
  • peber
  • 170 g engelsk bøf
  • 1-2 tsk DDV plante 70 (til stegning)
  • 100 g løg (fintsnittede)
  • lidt salt
  • 50 g broccoli (dampet)

  1. Kog de ternede grønsagermøre i bouillon i ca. 15 min.
  2. Hæld grønsagerne sammenmed væden i en blender ogblend med mayonnaise, bearnaiseessensog estragon.Smag til med salt og peber.
  3. Krydr bøffen med salt og peberog steg den på en varmpande i ca. 3 min. på hverside. Tag bøffen af panden,læg sølvpapir over og hold denvarm.
  4. Læg løgene på panden idet fedtstof, der er tilbage frastegning af bøffen. Kom lidtsalt på løgene og steg dembløde ved middelvarme.
  5. Anretbøffen med løgene og broccolienog server grønsagsbearnaisentil.
  6. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  7. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »