Få opskriften på grillet hjertesalat med hindbær

Få opskriften på grillet hjertesalat med hindbær

Grillet hjertesalat med hindbær er supergod som tilbehør til fjerkræ og svin eller som en smuk forret.

Ingredienser

  • Dressing:
  • 1 spsk chipotle-chilisauce eller
  • anden chilisauce
  • 2 spsk flydende honning
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakkede skalotteløg
  • 100 g hindbær
  • salt
  • Salat:
  • 4 hjertesalater
  • lidt olivenolie
  • ½ citron , saften heraf
  • salt
  • masser af høvlet parmesan

Sådan laver du grillet hjertesalat med hindbær

  1. Rør chipotle, honning, eddike, olivenolie og skalotteløg sammen, og vend hindbær i. Smag dressingen til med salt. Skær den allernederste, mørke bund af salaterne. Flæk dem – bladene skal hænge sammen på stokken i bunden. Skyl salaterne, og tør dem på et rent viskestykke.
  2. Dryp dem med lidt olivenolie, og grill dem på begge sider på en varm grill et par minutter eller fire. De skal have tydelige grillmærker og være bløde udenpå og sprøde indeni. Dryp salaterne med en smule citronsaft, og krydr dem med salt. Anret dem på et fad, og top dem med dressingen og masser af parmesan. Servér straks.
  3. TIP! Vær ikke bange for at grille de spøde grøntsager. Prøv også med iceberg eller spidskål.