Få opskriften på grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum
Kylling og rabarber er en klassisk kombination – her i en opgradet version.
6-8 tapasanretninger
Ingredienser
- 2-3 stængler rabarber
- 4-5 spsk mørk sirup
- 1 tsk fintrevet ingefær
- 1 fed finthakket hvidløg
- salt og peber
- 1½ spsk olivenolie
- 2-3 kyllingebryster
- ¼ - ½ bundt basilikum.
Sådan laver du grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum:
- Skær rabarberstænglerne i tynde skiver. Kom dem i en skål, og vend det med mørk sirup og ingefær, og lad den trække 20-30 min.
- Pil hvidløget og hak det fint. Krydr kyllingebrysterne med salt, peber, hvidløg og olivenolie, og grill dem ca. 6 min på hver side, til de er gennemstegte.
- Lad kødet trække lidt, og skær det i mindre stykker. Hak halvdelen af basilikummen groft, og vend det med rabarberstykkerne.
- Anret kyllingestykker på en ske med topping af marinerede rå rabarber og basilikumblade.
PRØV OGSÅ: Spidskålssalat med rygeost ogjomfruhummer