Få opskriften på grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum

Få opskriften på grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum

Kylling og rabarber er en klassisk kombination – her i en opgradet version.

6-8 tapasanretninger

Ingredienser

  • 2-3 stængler rabarber
  • 4-5 spsk mørk sirup
  • 1 tsk fintrevet ingefær
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • salt og peber
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2-3 kyllingebryster
  • ¼ - ½ bundt basilikum.

Sådan laver du grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum:

  1. Skær rabarberstænglerne i tynde skiver. Kom dem i en skål, og vend det med mørk sirup og ingefær, og lad den trække 20-30 min.
  2. Pil hvidløget og hak det fint. Krydr kyllingebrysterne med salt, peber, hvidløg og olivenolie, og grill dem ca. 6 min på hver side, til de er gennemstegte.
  3. Lad kødet trække lidt, og skær det i mindre stykker. Hak halvdelen af basilikummen groft, og vend det med rabarberstykkerne.
  4. Anret kyllingestykker på en ske med topping af marinerede rå rabarber og basilikumblade.