Farsbrød med æbler og svesker
En rigtig dejlig farsret, der passer til årstiden.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 20-25 min.
- Fryse-egnet
- 300 g hakket kalve- og
- svinekød
- 25 g svesker
- 1 lille løg (finthakket)
- 1 æble (i tern)
- salt og peber
- 4 skiver bacon
- Tilbehør: mos af kartofler og evt. selleri
- Udblød sveskerne i vand nogle timer (eller et par min. i mikro-ovn).
- Tænd ovnen på 200 grader. Rør kødet sammen med hakkede svesker, finthakket løg og små æbletern. Smag til med salt og peber og form farsen til 2 små brød.
- Sno bacon om hvert farsbrød og læg dem i en lille bradepande med bagepapir.
- Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
- Tjek med et stegetermometer om farsen er gennemvarm (75 grader).
- Servér f.eks. med kartoffelmos eller kartoffel/sellerimos.