Farsbrød med spinat og feta
Enklere end man skulle tro ogaltid populært. Endnu nemmereog billigere bliver det, hvisdu bruger optøet, helbladetspinat, der er klemt helt fri forvæde.
4 personer
Ingredienser
- 1 stort løg
- 200 g babyspinat
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g hakket oksekød
- salt, peber
- 1 fed presset hvidløg
- 1 dl havregryn
- 1 æg
- lidt væde, evt. fra spinaten
- 100 g feta/salatost
- timiankviste
- Tilbehør:
- tomater, løg og oliven
- Pil og hak løget, og skyl spinaten. Kog forsigtigt begge dele i olie 5-7 min., og køl blandingen lidt af.
- Rør kødet med salt, peber og hvidløg og derefter med havregryn, æg og væske efter behov. Rør farsen kraftigt, så den bliver sammenhængende.
- Klap farsen ud på et stykke fugtet bagepapir, dæk med spinat og ost, og rul farsbødet sammen ved hjælp af papiret.
- Læg “brødet” på timiankviste, og bag det ved 175 gr. i ca. 1 time og 15 min. Server det med tomatsalat med løg og oliven.