Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta

Enklere end man skulle tro ogaltid populært. Endnu nemmereog billigere bliver det, hvisdu bruger optøet, helbladetspinat, der er klemt helt fri forvæde.

4 personer

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 200 g babyspinat
  • 1 spsk. olivenolie
  • 500 g hakket oksekød
  • salt, peber
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 dl havregryn
  • 1 æg
  • lidt væde, evt. fra spinaten
  • 100 g feta/salatost
  • timiankviste
  • Tilbehør:
  • tomater, løg og oliven

  1. Pil og hak løget, og skyl spinaten. Kog forsigtigt begge dele i olie 5-7 min., og køl blandingen lidt af.
  2. Rør kødet med salt, peber og hvidløg og derefter med havregryn, æg og væske efter behov. Rør farsen kraftigt, så den bliver sammenhængende.
  3. Klap farsen ud på et stykke fugtet bagepapir, dæk med spinat og ost, og rul farsbødet sammen ved hjælp af papiret.
  4. Læg “brødet” på timiankviste, og bag det ved 175 gr. i ca. 1 time og 15 min. Server det med tomatsalat med løg og oliven.