Farsbrød

Farsbrød

Saftigt farsbrød med svampe og bacon.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 1 time
  • 250 g champignoner
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dl mel
  • 2 dl vand (eller suppe/mælk)
  • 1 æg
  • 2 spsk. løg
  • salt og peber
  • Pynt: bacontern og laurbærblade.
  • Tilbehør: bagte kartofler og tomater

  1. Rens svampene, og hak dem.
  2. Kom kød, mel, vand, revet løg, salt og peber i en skål, og rør i farsen, til den er sammenhæn-gende. Form den til et brød, og læg det i en lille bradepande, der er foret med bagepapir. Pynt med bacontern og laurbærblade, og bag farsbrødet i 1 lille time ved 175 grader.
  3. Servér farsbrød med bagte kartofler og tomater.