Fennikel med rygeostcreme og dild

Fennikel med rygeostcreme og dild

4 personer

Ingredienser

  • 2 fennikelknolde
  • 50 g rygeost
  • 2 spsk økomayonnaise på glas
  • ½ citron, saften heraf
  • 1 bundt dild hakket
  • havsalt og friskkværnet peber

Sådan laver du fennikel

  1. Befriet fennikelknoldene for bunden, og skær dem i kvarte. Rør rygeosten sammen med mayonnaisen, citron, dild, havsalt og lidt peber. Dyp og nyd!
  2. Tip:
  3. Du kan lave denne ret med alle mulige grøntsager. Prøv også med selleri, agurk, gulerødder og hvidkål.
  4. Se også opskrift på Fisk: Sandart og sprøde fennikel.
  5. Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.
  6. Nøgleord til denne opskrift: fennikel, , rygeost, rygeostcreme, dild, opskrift.