Fisk i tomatsovs med spinat

Fisk i tomatsovs med spinat

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege/kogetid: ca. 15 min.
  • Fryse-egnet
  • ca. 300 g sandart i filet, eller rødspættefileter
  • 250 g frisk spinat eller kugler hel, frossen spinat
  • Tomatsovs:
  • 1 lille løg (hakket)
  • 1 spsk olivenolie
  • evt. 2 fed hvidløg (knuste)
  • 1 dåse hele flåede tomater (drænet)
  • 2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk provencekrydderi eller en blanding af merian, timian og oregano
  • Drys:
  • evt. mandler (hakkede)
  • Tilbehør:
  • brød, kartofler eller ris og evt. grøn salat

  1. Tomatsovs:
  2. Steg løgene klare i olie i en dyb pande. Tilsæt hvidløg og steg et minut.
  3. Skær tomaterne i tern og hæld dem ipanden. Krydr med salt, peber og provencekrydderi.Kog et par minutterog tilsæt renset spinat.Lad den falde sammen.Drys evt. mandler i sovsen.
  4. Læg stykker af fisk i tomatsovsen med spinat og kog et par minutter.
  5. Sluk og lad fisken trække færdig i den varme sovs i ca. 5 min. Smag til med salt.
  6. Servér med brød, kartoflereller ris og evt.salat.