Fisk med tomat og krydderurter
Her følger en dejlig italiensk-inspireret opskrift a la fisk med tomat og krydderurter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 10 min.
- 300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller tun
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 8 cocktailtomater
- frisk oregano
- frisk basilikum
- salt og peber
- Tilbehør:
- brød, kartofler eller pasta
- Skær fisken ud i mindre stykker og krydr med salt og peber.
- Pil løg og hvidløg, snit dem fint og sauter dem bløde på en pande med olivenolie.
- Tilsæt halve cocktailtomater, fisk i store tern og krydderurteblade.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og lad retten stege under omrøring ca. 5 min.
- Server med brød, kartofler eller friskkogt pasta.