Fisk med tomat og krydderurter

Fisk med tomat og krydderurter

Her følger en dejlig italiensk-inspireret opskrift a la fisk med tomat og krydderurter.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller tun
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 8 cocktailtomater
  • frisk oregano
  • frisk basilikum
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • brød, kartofler eller pasta

  1. Skær fisken ud i mindre stykker og krydr med salt og peber.
  2. Pil løg og hvidløg, snit dem fint og sauter dem bløde på en pande med olivenolie.
  3. Tilsæt halve cocktailtomater, fisk i store tern og krydderurteblade.
  4. Krydr med salt og friskkværnet peber og lad retten stege under omrøring ca. 5 min.
  5. Server med brød, kartofler eller friskkogt pasta.