Fiskesalat med krebsehaler og dild

Fiskesalat med krebsehaler og dild

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bage/kogetid: ca. 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 250 g hvid fisk i filet (f.eks. kuller eller rødspætte)
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • ca. 2 tsk citronsaft
  • 150 g krebsehaler (kogte, evt. optøede og afdryppede)
  • salt og friskkværnet sort peber
  • 1 bundt dild (duske)
  • Tilbehør:
  • godt brød

  1. Bag fisken i mikrobølgeovneller damp denpå rist i en gryde i ca. 5min.
  2. Findel fisken meden gaffel.
  3. Rør olie og citronsafti og vend krebsehalerog dild i. Smagtil med salt og peber.