Fløderand
Servér den fløjlsbløde fløderand, som en lækker dessert med årstidens frugter. Her har vi valgt en 'vinterversion' med vinterens gode eksotiske frugter.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Hviletid: ca. 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- 1⁄2 l piskefløde
- 1⁄2 stang vanilje
- 3 spsk flormelis
- 6 blade husblas
- Frugtsalat:
- 2 appelsiner (stykker)
- 3 bananer (stykker)
- 4 kiwier (gule og grønne)
- Læg husblasbladenei blød i koldt vand ca.5 min. Tag dem op oglad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lilleskål og smelt dem overvandbad.
- Pisk fløden tillet skum med korneneaf vaniljen. Drys flormelisi. Rør den lunknehusblas i flødeskummeti en stråle og hæld det ien randform. Sæt den ikøleskabet ca. 2 timer,til den er stivnet.
- Løsni kanten med en kniv,og dyp hurtigt formeni varmt vand. Vend denud på et fad, og anretmed frugtsalat af blandetfrisk frugt skåret ismå stykker.