Fløderand

Fløderand

Servér den fløjlsbløde fløderand, som en lækker dessert med årstidens frugter. Her har vi valgt en 'vinterversion' med vinterens gode eksotiske frugter.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Hviletid: ca. 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • 1⁄2 l piskefløde
  • 1⁄2 stang vanilje
  • 3 spsk flormelis
  • 6 blade husblas
  • Frugtsalat:
  • 2 appelsiner (stykker)
  • 3 bananer (stykker)
  • 4 kiwier (gule og grønne)

  1. Læg husblasbladenei blød i koldt vand ca.5 min. Tag dem op oglad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lilleskål og smelt dem overvandbad.
  2. Pisk fløden tillet skum med korneneaf vaniljen. Drys flormelisi. Rør den lunknehusblas i flødeskummeti en stråle og hæld det ien randform. Sæt den ikøleskabet ca. 2 timer,til den er stivnet.
  3. Løsni kanten med en kniv,og dyp hurtigt formeni varmt vand. Vend denud på et fad, og anretmed frugtsalat af blandetfrisk frugt skåret ismå stykker.