Flødestuvede gulerødder med estragon

Flødestuvede gulerødder med estragon

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid:
  • 15 min.
  • Fryse-egnet
  • 2 skalotteløg (finthakkede)
  • 1 spsk olivenolie
  • 750 g gulerødder (skrællede)
  • 2 dl suppe (fra bornholmerhanen)
  • 1½ dl piskefløde
  • frisk estragon (eftersmag, finthakket)
  • salt og peber

  1. Steg løgene blanke i olie i 5-8 min. Skær gulerødderne i mundrette stykker, vend dem i gryden og tilsæt suppen. Lad dem simre møre (med bid) i ca. 5 min.
  2. Tag gulerødderne op og tilsæt fløden. Kog suppen cremet, vend gulerødderne i og smag til med estragon, salt og peber.