Burger med frisk mozzarella, spinat og tomat

Forårsburger med frisk mozzarella, spinat og tomat

Let og lækker burger med smag af forår. Se her, hvordan du laver en lækker burger med både frisk mozzarella, spinat og tomat. Det er lækker aftensmad, som hele familien kan lide. Her får du opskriften på den lækre burger med smag af forår:

4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk. worchestershiresauce eller sojasauce
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 2 spsk. olie til stegning

Chilimayo:

  • 1 dl god mayonnaise
  • 2 tsk. finthakket syltet jalapenochili
  • 1½ tsk. paprika, gerne røget

Desuden:

  • 4 burgerboller
  • 75 g frisk spæd spinat
  • 125 g frisk mozzarella
  • 4 tomater
  • 12 skiver syltet agurk

Tilbehør:

  • grøntsagssnacks

Sådan gør du:

  1. Rør kødet med worchestershiresauce, salt og peber.
  2. Form 4 burgerbøffer. Varm olien op på en pande. Brun bøfferne på begge sider, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 12 min. De skal være gennemstegte.
  3. Chilimayo: Rør mayonnaise, jalapenochili og paprika sammen.
  4. Lun og flæk bollerne. Smør dem med chilimayo. Skyld og afdryp spinaten.
  5. Fyld bollerne med spinat, bøffer, mozzarella, tomatskiver og syltede agurkeskiver.