-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Friske forårsruller med oksekød
En nem og hurtig ret, som primært indeholder protein. Den mætter godt og booster din forbrænding.
4
Ingredienser
- 16 stk.
- 2 fed hvidløg
- 3 forårsløg
- 1 squash, gul eller grøn
- 100 g hvidkål
- 2 spsk kokosolie til stegning
- 350 g hakket oksekød 3-7%
- 1 spsk friskrevet ingefærrod
- 1 lime, saft og skal herfra
- 1 spsk grøn karrypasta
- 2 spsk soja, gerne tamari
- en pakke rispapir
- 1 håndfuld babyspinat
- 1/2 raddichiosalathoved
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du
- Hak hvidløg og forårsløg fint. Skær squashen i tynde stave, eller skræl den til tynde strimler med en gulerodsskræller. Hak kålen i tynde strimler.
- Svits forårsløg og hvidløg på en pande i kokosolie. Tilsæt oksekødet. Lad det svitse ca. 5-8 min. Tilsæt friskrevet ingefærrod, skal og saft fra limefrugt, grøn karry og tamari.
- Steg blandingen i ca. 3 min mere. Tilsæt til sidst squash og hvidkål. Lad det svitse, til grøntsagerne er let sprøde. Stil blandingen til side.
- Fugt en efter en rispapirstykkerne med vand. Læg spinat og radicchio på hvert stykke rispapir. Tilsæt derefter kødfyld, og luk dem sammen. Servér forårsrullerne med soja.