Frokostboller med hørfrø

Frokostboller med hørfrø

Nemme og lækre frokostboller med hørfrø.

20 stk.

Ingredienser

  • Frokostbolle med hørfrø
  • 25 g gær
  • 5 dl lunken skummetmælk
  • 1 æg
  • 1 dl hørfrø
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl rugmel
  • 1½ tsk. salt
  • 1 spsk. olie
  • ca. 600 g hvedemel

  1. Udrør gæren i mælken. Røræg, hørfrø, havregryn, rugmelog halvdelen af hvedemelet i.Lad det stå 15 min. Tilsæt salt,olie og resten af hvedemelet,og ælt dejen sammen. Laddejen hæve ca. 1 time tildækketet lunt sted.
  2. Del dejen i 20 stykker, ogform dem til boller. Læg dempå bagepapir, og lad dem efterhæveca. 15 min.
  3. Bag bollerne ved 225 gr. ica. 18 min. på midterste ovnribbe.