Frokostboller med hørfrø
Nemme og lækre frokostboller med hørfrø.
20 stk.
Ingredienser
- Frokostbolle med hørfrø
- 25 g gær
- 5 dl lunken skummetmælk
- 1 æg
- 1 dl hørfrø
- 2 dl havregryn
- 2 dl rugmel
- 1½ tsk. salt
- 1 spsk. olie
- ca. 600 g hvedemel
- Udrør gæren i mælken. Røræg, hørfrø, havregryn, rugmelog halvdelen af hvedemelet i.Lad det stå 15 min. Tilsæt salt,olie og resten af hvedemelet,og ælt dejen sammen. Laddejen hæve ca. 1 time tildækketet lunt sted.
- Del dejen i 20 stykker, ogform dem til boller. Læg dempå bagepapir, og lad dem efterhæveca. 15 min.
- Bag bollerne ved 225 gr. ica. 18 min. på midterste ovnribbe.