Frugtbrød

Frugtbrød

Dadler er gode i frugtbrød, fordi de tilfører sødme til de mere syrlige, tørrede frugter.

1 stk.

Ingredienser

  • ca. 75 g bløde abrikoser
  • ca. 150 g stenfri dadler
  • ca. 75 g tørrede figner
  • ca. 50 g kokosmel
  • saft af ½ appelsin
  • 50 g valnødder
  • 150 g marcipan
  • 1 dl sigtet flormelis

  1. Skær abrikoser, dadler og figner i mindre stykker, og kør dem i foodprocessoren sammen med kokosmel og appelsinsaft.
  2. Tilsæt grofthakkede valnødder, og ælt massen sammen. form den til en stang.
  3. Ælt marcipanen sammen med flormelis. læg den på et viskestykke, og tryk den flad med hænderne. dæk med resten af viskestykket, og rul den ud med en kagerulle.
  4. Læg frugtstangen på marcipanen, og pak den fint ind. Vend samlingen nedad, og skær forsigtigt stangen i skiver.