Frugtmuffins

Frugtmuffins

10-12 stk.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g hakkede hasselnødder
  • 1 dl lyse rosiner
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. mælk
  • lidt smeltet smør til pensling
  • Cheese topping:
  • 80 g flødeost
  • 30 g blødt smør
  • 240 g flormelis
  • Pynt:
  • jordbær og kiwi

  1. Pisk smør, vaniljesukker og sukker sammen.Pisk et æg i ad gangen. Vend hasselnødder,rosiner og hvedemel blandet medbagepulver i. Rør mælken i. Fordel dejen i12 muffinsforme smurt med smeltet smørog stillet ned i en muffinsbageform. Bagdem ved 175 gr. i ca. 25 min. Afkøl dem.
  2. Pisk flødeost og smør sammen. Piskflormelis i, til det bliver en luftig creme.Smør cremen på kagerne og pynt med jordbærog kiwi.