Fyldt farsbrød

Fyldt farsbrød

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Koge/stege/bagetid: ca. 45 min.
  • Fryse-egnet
  • 50 g soltørrede tomater (hakkede)
  • 400 g hakket kalvekød
  • ½ tsk salt
  • 1 æg
  • 50 g parmesanost (revet)
  • 50 g rasp
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • friskkværnet peber
  • 250 g frisk spinat (eller frossen helbladet)
  • 250 g markchampignoner (i kvarter)
  • 15 g smør
  • 1 skalotteløg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • salt og peber
  • blandet salat
  • evt. pasta og pesto

Sådan gør du:

  1. Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem trække 10 min. Skyl spinatenog slyng den tør.
  2. Brunchampignonerne i endyb pande med smør og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg under omrøring i 2-3 min. ogvend spinaten i.
  3. Varm det igennem et par min. og krydr med salt og peber. Hæld det ud påen tallerken til afkøling. Tænd ovnen på 175 grader.
  4. Ælt kødet sammen medsalt. Rør tomaterne og1 dl af tomatvandet i farsen sammen medde øvrige ingredienser.
  5. Bred farsen ud på et stort stykke plastfilm, ca. 22x26 cm. Fordel det afdryppede fyld på farsenog rul den sammensom en roulade.
  6. Læg den i en bradepande med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 45 min.Server med en blandet salat og evt. friskkogt pasta vendt med lidt pesto.