Fyldt farsbrød
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stege/bagetid: ca. 45 min.
- Fryse-egnet
- 50 g soltørrede tomater (hakkede)
- 400 g hakket kalvekød
- ½ tsk salt
- 1 æg
- 50 g parmesanost (revet)
- 50 g rasp
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk oregano
- friskkværnet peber
- 250 g frisk spinat (eller frossen helbladet)
- 250 g markchampignoner (i kvarter)
- 15 g smør
- 1 skalotteløg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- salt og peber
- blandet salat
- evt. pasta og pesto
Sådan gør du:
- Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem trække 10 min. Skyl spinatenog slyng den tør.
- Brunchampignonerne i endyb pande med smør og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg under omrøring i 2-3 min. ogvend spinaten i.
- Varm det igennem et par min. og krydr med salt og peber. Hæld det ud påen tallerken til afkøling. Tænd ovnen på 175 grader.
- Ælt kødet sammen medsalt. Rør tomaterne og1 dl af tomatvandet i farsen sammen medde øvrige ingredienser.
- Bred farsen ud på et stort stykke plastfilm, ca. 22x26 cm. Fordel det afdryppede fyld på farsenog rul den sammensom en roulade.
- Læg den i en bradepande med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 45 min.Server med en blandet salat og evt. friskkogt pasta vendt med lidt pesto.