Fyldte chokolader med kirsebær

Fyldte chokolader med kirsebær

Disse fine, fyldte chokolader er perfekte at diske op med til julegæster.De kan spises i en bid og er smukke at have stående fremme på dit yndlingsfad

20 stk.

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 300 g mørk chokolade
  • 1 lille glas amarenakirsebær

Sådan laver du de fyldte chokolader

  1. Del chokoladen i to portioner på 200 og 100 g. Kom den store portion i en skål, og smelt over vandbad, indtil chokoladen når en temperatur mellem 45-50 grader (mål med et sukkertermometer).
  2. Tag skålen af varmen.
  3. Rør den resterende chokolade i den smeltede lidt ad gangen, så det smelter helt. Temperaturen skal nu ned på 27-28 grader.
  4. Stil skålen med chokoladen tilbage over vandbadet, og varm op til en temperatur på 31-32 grader, hvorefter den er arbejdsklar.
  5. Fyld en chokoladeform med chokolade, og bank overskydende chokolade fra. Lad det stivne.
  6. Læg et kirsebær i hvert chokoladehul, og lav et låg af chokolade.
  7. Lad chokoladen stivne helt, inden du banker konfekten ud af formen.