Gedefriskost, laks og fennikel/hvidkålssalat
13
Ingredienser
- 1-2 bægre gedefriskost (for eksempel fra Kirks)
- 1 skive fintskivet laks pr. mad
- Fennikel/hvidkålssalat:
- ¼ lille hvidkålshoved
- 1 lille fennikel.
- Dressing:
- 3/4 dl olivenolie
- 3/4 dl citron
- 1 tsk. honning
- godt med salt og peber
- 1 fed hvidløg.
Sådan gør du
- Pil evt. de yderste grimme lag af kålhovedet og fenniklen og skær det ultrafint. Bland kål og fennikel sammen med dressingen.
- Vend dressingen i salaten og lad den trække et par timer.
- Smør brødskiver med ost, læg laksen oven på og kom salaten på som pynt.
- *) Opskrifterne er beregnet, så der er en mad til hver. Synes du, at gæsterne skal smage mere end et stykke af hver tapas, skal du gange opskrifterne op.