Gin og rosmarin paloma

Gin og rosmarin Paloma

En klassisk Paloma er med tequila, men her kommer den i en mere krydderurtet version med gin og rosmarin.

1 drink

Total:15 min. + afkølingstid

Ingredienser

Rosmarinsirup

  • 2 kviste rosmarin
  • 150 g sukker
  • 1 ½ dl vand

Drink

  • 2 cl rosmarinsirup
  • 4 cl gin
  • 4 cl friskpresset grapefrugtjuice
  • 10 cl danskvand
  • isterninger
  • grapefrugtskiver og rosmarin til pynt

Fremgangsmåde

Sirup

  1. Kom rosmarin, sukker og vand i en gryde, og varm det langsomt op, til sukkeret smelter. Det skal ikke koge.
  2.  Lad det køle ned, mens rosmarin ligger i siruppen.
  3. Sigt den afkølede sirup, og gem den i en flaske eller beholder.

Drink

  1. Kom rosmarinsirup, gin og grapefrugtjuice i et glas med isterninger. 
  2. Top med danskvand og pynt med et stykke grapefrugt og lidt rosmarin.

Tip: Rosmarinsirup kan også hældes over en kugle is eller sorbet.

Om madskribent Mira Arkin

  • Har en særlig hang til pasta og cocktails, og elsker at lave mad, fordi hun elsker at spise god mad. 
  • Hendes opskrifter er inspireret af hele verdens køkkener og lavet uden dogmer, udover at råvarerne skal være i orden, og at det skal være nemt at gå til – også på en mandag.