Glutenfri knækbrød med kerner

Glutenfri knækbrød med kerner

Det er lækkert med hjemmelavet knækbrød på morgenbordet eller på ostebordet. Disse glutenfri knækbrød er nemme at lave, så det er bare at komme i gang.

25 stk. knækbrød

Ingredienser

  • Glutenfri knækbrød med kerner
  • 150 g mandler
  • 1 dl græskarkerner
  • 4 spsk. sesamfrø
  • 3 spsk. mandelolie
  • 1 sammenpisket æg
  • ½ tsk. salt, gerne Maldon

Sådan laver man glutenfri knækbrød med kerner

  1. 1. Hak mandlerne fint, enten med en kniv eller i en foodprocessor. 
  2. 2. Vend mandlerne sammen med græskarkerner, sesamfrø, olie, æg og salt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den måler ca. 30 x 30 cm. Fjern det øverste stykke bagepapir.
  3. 3. Skær knækbrødet ud i 25 firkanter på ca. 6 x 6 cm. Læg forsigtigt bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og bag dem på midterste ovnribbe i ca. 30 min. ved 150 gr.
  4. 4. Afkøl knækbrødene på en bagerist.

Tip

Opbevar kiks og knækbrød i lufttætte kagedåser, så kan de holde sig sprøde 1-2

uger. Skulle de miste lidt af sprødheden, så giv dem en tur på brødristeren.