Glutenfri knækbrød med kerner
Det er lækkert med hjemmelavet knækbrød på morgenbordet eller på ostebordet. Disse glutenfri knækbrød er nemme at lave, så det er bare at komme i gang.
25 stk. knækbrød
Ingredienser
- Glutenfri knækbrød med kerner
- 150 g mandler
- 1 dl græskarkerner
- 4 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. mandelolie
- 1 sammenpisket æg
- ½ tsk. salt, gerne Maldon
Sådan laver man glutenfri knækbrød med kerner
- 1. Hak mandlerne fint, enten med en kniv eller i en foodprocessor.
- 2. Vend mandlerne sammen med græskarkerner, sesamfrø, olie, æg og salt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den måler ca. 30 x 30 cm. Fjern det øverste stykke bagepapir.
- 3. Skær knækbrødet ud i 25 firkanter på ca. 6 x 6 cm. Læg forsigtigt bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og bag dem på midterste ovnribbe i ca. 30 min. ved 150 gr.
- 4. Afkøl knækbrødene på en bagerist.