Gnavegrønt med butterbeanhummus
Næringsindhold
- Energi pr. person:169 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:20 %
- Kulhydrat:54 %
Gnavegrønt med butterbeanhummus til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Gnavegrønt med butterbeanhummus
- 1 dåse butterbeans
- 1 fed hvidløg
- 25 g tahin (sesampasta)
- 1 tsk spidskommen
- 1/4 dl citronsaft
- 100 g græsk yoghurt 2%
- salt, peber
- 1 bundt grønne asparges
- 1 bundt nye gulerødder
- 4 stilke bladselleri.
Sådan laver du gnavegrønt med butterbeanhummus
- Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
- Findel bønnerne i en foodprocessor eller multihakker med hvidløg, tahin, citronsaft og yoghurt. Smag til med salt og peber.
- Bræk det nederste lidt „træede“ del af aspargesene, skrab gulerødderne og halver de største på langs.
- Flæk bladsellerien på langs og spis grøntsagerne til hummusen.