Hjemmelavet konfekt

Granola nougat

Hjemmelavet granola vendt med nougat … lyder det lige godt?

Granola nougat

Tid: ca. 30 min. plus bagetid

(ca. 30 stk.)

3 spsk. honning

1 spsk. koldpresset olie

eller smør

75 g femkornsblanding

(f.eks. fra Urtekram)

25 g solsikkekerner

25 g græskarkerner

200 g blød nougat

75 g mørk chokolade

ca. 30 konfektkapsler

Pynt: 25 g pistaciekerner

1. Tænd ovnen på 150 grader. Smelt honning og olie eller smør i en gryde.

2. Tag gryden af varmen, og rør femkornsflager og kerner i, så alt bliver smurt ind i honningen. Bred blandingen tyndt ud på en bageplade med bagepapir, og sæt det i ovnen i ca. 20 min. Afkøl blandingen.

3. Smelt nougat og chokolade i en skål over vandbad.

4. Knæk eller hak granolaen groft, og vend den sammen med nougatblandingen.

5. Fordél massen i små konfektkapsler, og pynt med hakkede pistaciekerner. Stil dem til afkøling i køleskabet, og opbevar i en boks med låg i køleskabet.

► SE OGSÅ: Hjemmelavede luksus snebolde

► SE OGSÅ: Guldbarrer med orangeknas

► SE OGSÅ: Hjemmelavet Ferrero Rocher