Græsk salat med oliven
En sikker vinder på middagsbordet.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 500 g søde, modne tomater
- 2 agurker
- 1 skalotteløg
- 1 håndfuld frisk basilikum og timian
- 100 g oliven
- 250 g god gede- eller fårefeta
- 2 spsk god olivenolie
- citronsaft
Sådan laver du græsk salat:
- Skræl agurkerne. Skær agurker og tomater i mindre stykker.
- Skær skalotteløget i ringe.
- Fordel tomater, agurker og løg på et fad eller 4 tallerkener og drys med friske krydderurter, og oliven.
- Bræk fetaosten i stykker ud over salaten og dryp med olivenolie og citronsaft.
- Server salaten alene med godt brød eller som tilbehør til stegt eller grillet kød og fisk.
- Spis for eksempel salaten til kebab med blomkåls-'couscous'