Græskarsuppe i græskar
Skøn græskarsuppe af hokkaidogræskar og kartofler - serveret i et smukt udhulet græskar. Her får du den lækre opskrift på en skøn græskarsuppe og en flot servering. Perfekt til halloween!
4 personer
Ingredienser
- 500 g græskarkød, 1-2 hokkaidogræskar
- 300 g kartofler
- 2 løg
- 3 spsk. smør
- 1 liter hønsebouillon
- evt. 2 dl hvidvin
- 2 tsk. friske timianblade
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- peber
- Persilleolie:
- 3 spsk. hakket persille
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
Sådan laver du græskarsuppe
- Skær græskarrene i både, skær skallen af, og fjern kernerne. Skær bådene i mindre stykker. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene, og svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde.
- Tilsæt bouillon og evt. hvidvin samt timian, og lad det simre ved svag varme ca. 40 min. under låg. Miks suppen jævn med en stavblender.
- Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Miks persille, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med persilleolie og ristede brødskiver.
De bedste opskrifter til halloween
-
Halloween pølsehorn
-
Halloween drink: Vampyr-blod
-
Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
-
Spøgelsesboller til Halloween
-
Vafler med græskar
-
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
-
Cupcakes til Halloween
-
Græskarsuppe i græskar
-
Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
-
Halloweendrink: Vampyrblod
-
Halloweensnacks: Marcipangræskar
-
Halloweenkage: Spøgelseslagkage
-
Halloween: Afskårne fingre af marcipan
-
Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
-
Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind