Græskarsuppe

Græskarsuppe med karry

Du kan bruge det skønne græskarkød til at lave en dejlig suppe af.

(4 pers.)

Ingredienser

  • 500 g græskarkød eller skrællet squash
  • 200 g skrællede kartofler
  • 2 spsk. olie
  • 1 stort løg
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 l hønsebouillon

  1. Skær græskarkødet og kartofler i tern. Hak løget, og svits det i olien i en gryde sammen med karry, spidskommen og hvidløg i ca. 1 min. kom græskarkød og kartofler i, og svits det med et par min. kom vin og bouillon i, og kog det ca. 30 min.
  2. Lad suppen køle lidt af, og blend den.
  3. Varm suppen op igen, og server den med hakket persille, cremefraiche og flute.