Grillede gulerødder

Grillede gulerødder med dildsmør

Gulerødder på grill får en dejligt sødmefuld smag. Spis med kryddersmør, og kom resten af smørret i fryseren, så den er klar til næste grillaften.

4

Ingredienser

  • 12 gulerødder
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 250 g blødt smør
  • 1 lille bdt. dild
  • 1 citron, fintrevet skal af

Sådan gør du

  1. Skrub gulerødderne og flæk dem. Grill dem på begge sider på en varm grill. Kom dem op i en foliebakke eller et ildfast fad, dryp med olivenolie, salt og peber. Lad dem tilberede færdig ved 180 grader i ovnen i ½ time. Rør smør, dild og citronskal sammen og rul dildsmørret til en aflang pølse med madfilm. Sæt smørret på køl, til det skal spises. Server med små klatter af dildsmør.
  2. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter