Grillede, marinerede peberfrugter med kapers, ansjosfilet og tomatsalsa
5
Ingredienser
- Anti pasti:
- 5 ansjosfiletter
- 2 spsk olivenolie
- 1 rød peberfrugt (gerne italiensk)
- 1 gul peberfrugt
- 2 spsk rødvinseddike
- 1 dl olivenolie, ekstra virgin
- ½ fed hvidløg, fintsnittet
- 15 g kapers, hele
- salt og peber
- 1 blommetomat
- ¼ frisk rød chili, finthakket
- 1-2 friske rosmarinkviste.
Sådan gør du
- Skyl ansjosfileterne og marinerer dem med olie
- Grill peberfrugterne hårdt på alle sider. Tag dem af varmen og pak dem ind i film, så de bliver fugtige og skindet er lige til at pille af. Rens dem derefter og del dem i 10 rustikke stykker. Mariner stykkerne i olie, rødvinseddike, hvidløg, kapers, salt og peber.
- Kom tomaten i kogende vand. Skær evt. et kryds i skindet, så det er lettere af få af. Hak den i fine stykker og smages til med chili, salt og peber.
- Anretning:
- Peberfrugterne anrettes i et fad med ansjosfileterne fordelt oven på. Tomatsalsaen fordeles i små ’klatter’ og der pyntes med et par friske rosmarinkviste.