Opskrift på grillet halloumi med spinat og svampe

Grillet halloumi med spinat og svampe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    467 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 500 g svampe f.eks. shitake eller bella comba
  • olie til stegning.
  • 250 g baby spinat
  • salt, peber
  • 200 g halloumi eller fast gedeost
  • 400 g pitabrød.

Sådan gør du

  1. Svampene renses og skæres i mindre stykker. Steg svampene møre og gyldne i lidt olie ved middel varme i ca. 5 min. Bland med babyspinat og krydr med salt og peber.
  2. Skær osten i fire lige tykke skiver og steg dem på en rygende varm grillpande et kort øjeblik.
  3. Rist brødene og fordel svampeblandingen ovenpå. Læg osten på toppen og servér straks.

TIP

Du kan også lægge et stykke tempereret taleggio oven på den varme spinat.