Grillpølser og varm pastasalat
Sommeren er ideal for lækker grillmad. Her i form af pølser og varm pastasalat.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- Grill-tid: 10 min.
- Pastasalat med blomkål (kan serveres både kold og varm):
- 500 g tørret pasta (f.eks. penne)
- 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
- 1 blomkålshoved (buketter)
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 bundt bredbladet persille (hakket)
- 2 spsk purløg (klippet)
- salt og friskkværnet
- peber
- Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
- Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
- Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.