Grillpølser og varm pastasalat

Grillpølser og varm pastasalat

Sommeren er ideal for lækker grillmad. Her i form af pølser og varm pastasalat.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 10 min.
  • Grill-tid: 10 min.
  • Pastasalat med blomkål (kan serveres både kold og varm):
  • 500 g tørret pasta (f.eks. penne)
  • 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
  • 1 blomkålshoved (buketter)
  • Dressing:
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 bundt bredbladet persille (hakket)
  • 2 spsk purløg (klippet)
  • salt og friskkværnet
  • peber

  1. Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
  2. Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
  3. Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.