Grillstegt makrelfilet med hyldeblomstgremolata

Grillstegt makrelfilet med hyldeblomstgremolata

En anderledes eksotisk grillopskrift bestående af grillede makrelfillet med hyldeblomstgremolata.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 16 min.
  • Ingredienser:
  • 2-4 makrelfileter (300 g)
  • 3-400 g nye kartofler (skrubbede)
  • 200 g nye gulerødder
  • 4 forårsløg
  • Gremolata:
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 økologisk citron (fintrevet skal)
  • 2 hyldeblomstskærme

  1. Bland persille medcitronskal og hyldeblomster(uden stilke).
  2. Kog kartoflerne i 8 min.i velsaltet vand. Lad demtrække ca. 8 min. underlåg.
  3. Dup makrelfileternetørre og krydr dem medsalt og peber. Pensl demmed olie og læg dem medskindsiden nedad på envarm grill eller grillpandei ca. 3 min. Vend dem forsigtigtog giv dem 1 minutpå kødsiden.
  4. Tag kartoflerne op afgryden og damp gulerødderog forårsløg et parmin. i kartoffelvandet.
  5. Anret grønsager ogmakrel på tallerkener ogdrys med gremolata.