salat

Grøn ørredsalat

Sund og mættende salat med bønner, kikærter og røget fisk.

4

Ingredienser

  • 150 g kogte, grønne bønner
  • 1 udkernet, grofthakket peberfrugt
  • ½ flækket, udkernet agurk i skiver
  • 1 dåse afdryppede kikærter
  • 1 snittet rødløg
  • ca. 1 dl hakket mynte, dild og koriander
  • DRESSING:
  • saft af 1 citron
  • 1 spsk vineddike
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk blå birkes
  • salt, peber
  • TILBEHØR:
  • 150 g røget ørred
  • 300 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Bland ingredienserne til salaten. Rør dressingen sammen og smag den godt til. Dryp dressingen over salaten, top med stykker af den røgede fisk og server med groft brød.
  2. Tips: En skøn salat med masser af grove fibre, der mætter godt.
  3. ENERGI PR. PERSON: 360 kcal, fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%