Grønne asparges med hakket æg og radiser
Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift med hakket æg og radiser.
Grønne asparges til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Tid: 15 min.
- Kogetid: 1-2 min.
- 1400 g grønne asparges
- 5 radiser
- 4 æg
- 50 g parmesan (revet)
- 1 bundt frisk kørvel
- Dressing:
- 4-5 spsk. olie
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. hvidvineddike
- salt
- friskkværnet peber
Sådan laver du de grønne asparges med hakkede hårdkogte æg
- Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
- Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
- Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
- Fordel parmesanen over.
- Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
- Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.