Grønne asparges med hakket æg og radiser

Grønne asparges med hakket æg og radiser

Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift med hakket æg og radiser.

Grønne asparges til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Tid: 15 min.
  • Kogetid: 1-2 min.
  • 1400 g grønne asparges
  • 5 radiser
  • 4 æg
  • 50 g parmesan (revet)
  • 1 bundt frisk kørvel
  • Dressing:
  • 4-5 spsk. olie
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. hvidvineddike
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan laver du de grønne asparges med hakkede hårdkogte æg

  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
  2. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
  3. Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
  4. Fordel parmesanen over.
  5. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
  6. Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.