Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med parmaskinke i ovn med aïoli er en nem og lækker tapas ret.

Grønne asparges til 8 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli
  • 16 grønne asparges
  • 16 skiver (ca. 200 g) serranoskinke i tynde skiver
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt, peber

Sådan laver du grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

  1. 1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.
  2. 2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.