Grønne ruller med avocadosalsa

Grønne ruller med avocadosalsa

Verdens bedste og nemmeste raw snack! Brug sæsonens grønsager - og variér i det uendelige..

Grønne ruller med avocadosalsa

Tid: ca. 20 min. (Snack til 4 pers.)

1 agurk

4 gulerødder

500 g grønne asparges

ca. 1 bundt 1 bundt forårsløg

8 skiver okseinderlår

2 avocadoer

saft af 1 citron

1 fed hvidløg

wasabi efter smag

salt og peber

1. Halver agurken, og fjern kernerne med en teske. Skræl gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave på ca. 8 cm.

2. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og rens forårsløgene. Skær asparges og forårsløg i ca. 8 cm lange stykker.

3. Lav små bunker af grønsagerne, og vikl kødet omkring.

4. Halver avocadoerne, og fjern stenene. Skær avocado i små tern, og mos med en gaffel. Dryp citronsaft over.

5. Smag avocadosalsaen til med presset hvidløg, wasabi, salt og peber, og server til grønsagsrullerne.

Få også opskriften på en lækker apargessalat med tabbouleh her