Grønne ruller med avocadosalsa
Verdens bedste og nemmeste raw snack! Brug sæsonens grønsager - og variér i det uendelige..
Grønne ruller med avocadosalsa
Tid: ca. 20 min. (Snack til 4 pers.)
1 agurk
4 gulerødder
500 g grønne asparges
ca. 1 bundt 1 bundt forårsløg
8 skiver okseinderlår
2 avocadoer
saft af 1 citron
1 fed hvidløg
wasabi efter smag
salt og peber
1. Halver agurken, og fjern kernerne med en teske. Skræl gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave på ca. 8 cm.
2. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og rens forårsløgene. Skær asparges og forårsløg i ca. 8 cm lange stykker.
3. Lav små bunker af grønsagerne, og vikl kødet omkring.
4. Halver avocadoerne, og fjern stenene. Skær avocado i små tern, og mos med en gaffel. Dryp citronsaft over.
5. Smag avocadosalsaen til med presset hvidløg, wasabi, salt og peber, og server til grønsagsrullerne.
Få også opskriften på en lækker apargessalat med tabbouleh her